tag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post6963624004633900142..comments2023-08-29T09:43:44.272+03:00Comments on Toinen Jalka Italiassa: Genovan herkkuja - pestokastikeTaitsihttp://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-61207524098944173712013-07-20T10:34:13.111+03:002013-07-20T10:34:13.111+03:00Kiitos kiitoksista! Kun näiden kanssa on tullut it...Kiitos kiitoksista! Kun näiden kanssa on tullut itsekin tarpeeksi matkan varrella kiroiltua (...), on silkkaa iloa, jos voin mitenkään helpottaa muiden taivalta!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-72729215791186767912013-07-19T13:09:16.774+03:002013-07-19T13:09:16.774+03:00Mahtavan tasainen tahna. Minä aina kiroilen mortte...Mahtavan tasainen tahna. Minä aina kiroilen morttelin ja basilikan kanssa. Maltti ja pienet erät näyttävät olevan valttia. Kiitos perinpohjaisista ohjeista.Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-60801127338377456342013-07-18T20:08:18.167+03:002013-07-18T20:08:18.167+03:00No moi moi! Ja wow - hyvin kirjoitat suomeksi! Kii...No moi moi! Ja wow - hyvin kirjoitat suomeksi! Kiitos paljon kutsusta, AINAHAN se hyvä ruoka maistuu tietysti! Tällä kertaa tosin on teidän vuoro tulla meille, joten kutsu seuraa perässä!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-11254038683223192542013-07-18T20:05:10.824+03:002013-07-18T20:05:10.824+03:00Toden totta, pestosta tulee herkkua tavalla jos to...Toden totta, pestosta tulee herkkua tavalla jos toisellakin! Morttelihommassa varmasti isoin plussa on tuo valkosipulimousse, joka auttaa pitämään valkosipulin maun erityisen mukavalla tavalla aisoissa. Huh, tässähän tulee taas ihan hirveä pestonälkä (tai siis himo)!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-1139012605710139582013-07-18T19:58:29.515+03:002013-07-18T19:58:29.515+03:00Älä muuta sano - en edes osannut ajatella, että pi...Älä muuta sano - en edes osannut ajatella, että pinjansiementenkin kanssa saa olla tarkkana ettei tule ikäviä ylläreitä! Mitä säilyvyyteen tulee, niin joidenkin mukaan kastike säilyy jääkaapissa jopa kuukausia. Ihan siihen en usko, kun kyydissä on juustoakin (jotkut italialaiset ovat järkyttävän rentoja ruoan säilytyksen suhteen, kokattuja ruokiakin saatetaan säilyttää huoneenlämmössä päiviä..), mutta jokunen viikko menee ihan takuulla.Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-33474918633810110052013-07-18T19:55:39.901+03:002013-07-18T19:55:39.901+03:00Moi!
Mä yritän kirjoittaa suomeksi koska haluaisin...Moi!<br />Mä yritän kirjoittaa suomeksi koska haluaisin tietää jos mun taso koulun jalkeen on vielä hyvä.<br />Menin peelaamaan tennis mihesi kanssa ja unhodin sanoa etta te olette tervetuloa meidan kotiin syömaan jotain hyvää esimerkiksi Nonna Antonietan linguine con ricotta e cannella.<br />Terveisin Lotalta!<br /><br />Lazio Fannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-74004310912840626542013-07-18T19:51:21.185+03:002013-07-18T19:51:21.185+03:00Kääpiöityvä basilika kuulostaa tutulta.. Olen yrit...Kääpiöityvä basilika kuulostaa tutulta.. Olen yrittänyt opiskella, että miten tuota basilikaa pitäisi leikellä, että kunnon pestoharvennuksen jälkeen sieltä saisi uuttakin satoa eikä ainakaan kesällä tarvitsisi turvautua kaupan ruukkuihin. Tuuripeliä.. Pinjansiemenet olen järjestään roudannut aina Italiasta, joten en ole osannut edes ajatella, että niissäkin on eroja. Kiitos kun mainitsit asiasta!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-46320358415699419732013-07-18T18:14:56.263+03:002013-07-18T18:14:56.263+03:00Hyvin tehty pesto todellakin on ihan huippuruokaa,...Hyvin tehty pesto todellakin on ihan huippuruokaa, ja ihan eri asia kuin valmiit purkkipestot! Eli ei ihme, vaikka oikeasti olisikin miehesi mieliruokaa =) Teen itse peston melko samanlaisella ohjeella, tosin välillä epäammattimaisesti tehosekoittimella... Hyvää tulee tosin silläkin, ainakaan jos ei ole niin tarkka makuvivahteista kuin tarkimmat italialaiset =). Anna Ferrantehttps://www.blogger.com/profile/14857338570786145568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-15616905891621304782013-07-15T20:07:17.489+03:002013-07-15T20:07:17.489+03:00tuo luimupupun vinkki pinjansiementen suhteen on t...tuo luimupupun vinkki pinjansiementen suhteen on tosiaan tärkeä! Minäkin ostan reissuilta pinjansiemenet. Kiva kuulla, että omatekoisenkin peston säilyvyys on suht hyvä sillä uudella öljylorauksella, olen vain ollut tarkkana, että on varmasti puhdas lusikka, kun ottaa pestoa purkista. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-46274610528919898302013-07-15T16:38:15.602+03:002013-07-15T16:38:15.602+03:00Onpa hyvältä kuulostava pesto-ohje. Parvekebasilik...Onpa hyvältä kuulostava pesto-ohje. Parvekebasilikani on taas kerran kääpiöityvää mallia, joten reseptin testaamieksi pitäisi ostaa pussiyrtti. Oikeita pitkulaisia pinjansiemeniä on ainakin Helsingin ulkopuolelta vaikea löytää, yritän hankkia niitä aina reissuista. (Pyöreämmistä, yleensä kiinalaisista siemenistä, saimme kerran pine mouthin enkä missään tapauksessa halua saada sitä toiste.)Anonymousnoreply@blogger.com