tag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post6995702882896677605..comments2023-08-29T09:43:44.272+03:00Comments on Toinen Jalka Italiassa: Yksinkertainen on kauneinta - italialainen tattipasta Taitsihttp://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-290103998815274652014-09-19T13:18:12.366+03:002014-09-19T13:18:12.366+03:00Oi Sanna, kiitos kaunis tästä suuresta kunniasta! ...Oi Sanna, kiitos kaunis tästä suuresta kunniasta! Itse jouduin siirtymään liian varhaisessa satovaiheessa toisille (tatti)maille. Mikä karmean hirveä takaisku tällaisena sienivuotena!!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-66796153932128183702014-09-13T00:08:17.190+03:002014-09-13T00:08:17.190+03:00Kiitos ja anteeks, jaoin blogissani :) Tosin kilti...Kiitos ja anteeks, jaoin blogissani :) Tosin kiltisti vaan linkkinä :) Kunnia sulle, pasta mulle! Tattien ylituotantoa havaittavissa...Pikkutalon Sannahttps://www.blogger.com/profile/17403841485718618360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-14926143834901940102014-09-04T16:13:13.379+03:002014-09-04T16:13:13.379+03:00Peperoncino on mun uusi (tai italialaisille varmaa...Peperoncino on mun uusi (tai italialaisille varmaan ikiaikainen) mustapippuri! Tässäkin chili vain kevyesti - mutta juuri sopivasti - näykkää. Ja chilin tilalla öljyn voi ihanasti maustaa myös pienellä rosmariininoksalla. Ai että, mikä ilo ja nautinto saada harjoitella yhtä sun toista loputtomilla itsepoimituilla tateilla!!Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-78643153369084546652014-09-04T16:08:40.539+03:002014-09-04T16:08:40.539+03:00No, mutta tämähän on mahtava kuulla! Toivottavasti...No, mutta tämähän on mahtava kuulla! Toivottavasti aarteenne löysivät tästä reseptistä mieluisan loppusijoituspaikan! Nyt on kyllä sellaiset kissanpäivät ettei ikinä, kun about kaikki tattiliitänäiset haaveet voi viimein toteuttaa varsin ongelmitta, ah! Muuten Katinka, tatit ovat myös yksi tyypillinen polentan maustaja. Jos uskallat, lisää yhdistelmään vielä gorgonzolaa.. Eli alle polenta, päälle ohuita siivuja gorgonzolaa ja siihen päälle vielä näin öljyssä kypsennettyjä tatteja. Yllättävän namia! Taitsihttps://www.blogger.com/profile/06639491510660653800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-18146082824592681942014-09-03T20:36:33.445+03:002014-09-03T20:36:33.445+03:00Laitoit sitten pientä potkua pastaan ;) Olen tainn...Laitoit sitten pientä potkua pastaan ;) Olen tainnut saada vain pohjoisen Italian tattiapastoja, ilman chilin puraisua. Pitääpä kokeilla ensi kerralla!! Harjoitusmateriaalia on tälläkin hetkellä leikkuulaudalla.Merjahttp://ripaustryffelia.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-483581746901991026.post-48757943878303011742014-09-03T16:41:18.539+03:002014-09-03T16:41:18.539+03:00Tämä ohje tuli ihan kreivin aikaan sillä isäntä to...Tämä ohje tuli ihan kreivin aikaan sillä isäntä toi viime viikonloppuna tatteja kotiin! Eli nyt vain kokkailemaan. Tämän on pakko olla hyvää niin herkulliselta näytti kuvissa =D.Katinkahttps://www.blogger.com/profile/17421435053573975840noreply@blogger.com