lauantai 9. maaliskuuta 2013

Rennolla otteella

Tämä Facebookissa kovasti pidetty resepti oli pakko poimia talteen pahan päivän varalle. Niin hyvälle tuulelle tulin pelkästä sen lukemisesta!

Vaikka toisten kustannuksella ei saisikaan iloita, niin kyllä nyt saa edes pikkaisen hymyillä. Sitä paitsi myös reseptin antaja (George Clooneyn ex-naisystävä Elisabetta Canalis) ja sen ylöskirjannut toimittaja ovat sen verran vähät välittäneet turhista paineista, että tuskin panevat pahakseen pientä hyväntahtoista hymähtelyä.

Vai mitä sanotte tästä?

Kuva: Chi -lehti

Pariloitua kanaa Elisabettan tapaan
Ota kanan rintafilee ja laita se kuumalle paistinpannulle tai parilalle.
Kun lihan väri muuttuu valkeaksi, annos on valmis.

Ihanan vapauttava ohje, joka inspiroi minuakin kaivamaan parilan esiin!



Myös parilalla paistetusta lihasta tulee superherkullista, kun se maustetaan ripauksella suolaa, lorauksella oliiviöljyä ja puserruksella sitruunanmehua!

Buon appetito ja rentoa viikonloppua!

2 kommenttia: